Majlis Persaraan Pengetua

pgytua Pada 25 April 2017 , merupakan tarikh yang cukup bersejarah bagi warga STEMZA apabila satu majlis bagi meraikan persaraan pengetuanya iaitu Tn. Hj. Mohd bin Abu Bakar, pengetua cemerlang telah diadakan. Majlis ini dikatakan cukup bersejarah kepada beliau kerana STEMZA ini merupakan sekolah pertama beliau memulakan kerjaya sebagai guru dan di sekolah ini juga beliau akan menamatkan perkhidmatannya dalam dunia pendidikan. Tuan Pengetua,Tn. Hj. Mohd bin Abu Bakar merupakan pengetua STEMZA yang ke-13. Namun beliau merupakan pengetua yang pertama yang bersara di sekolah ini sejak sekolah ini ditubuhkan pada tahun 1971. Justeru itu Majlis Persaraan ini amat bermakna sekali kepada seluruh warga sekolah dan bakal dikenang sebagai peristiwa bersejarah bagi sekolah ini.

Picture2

Picture22