Majlis Iftar Ramadhan

Pada 26 Jun 2016 telah diadakan majlis iftar Ramadhan peringkat sekolah di SMK Tengku Mizan Zainal Abidin.Majlis ini melibatkan anak yatim, badan kepimpinan tertinggi sekolah, para guru serta AJK PIBG sekolah.Jemputan telah tiba di sekolah bermula jam 6.00 petang. Semua hadirin berkumpul di surau bagi mendengar tazkirah yang disampaikan oleh Ustaz Zukere Bin Mohd Yusof, GPKO STEMZA.Tujuan utama majlis ini diadakan adalah untuk merapatkan lagi hubungan silaturrahim antara warga sekolah dan komuniti. Majlis telah berjalan dengan lancar dengan jumlah kehadiran yang agak memberangsangkan. Sila klik di sini untuk tatapan gambar semasa majlis berlangsung.