Majlis Sambutan Hari Raya Peringkat Sekolah

Pada 14 Julai 2016, Majlis Sambutan Hari Raya peringkat sekolah diadakan di SMK Tengku Mizan Zainal Abidin. Jamuan hari raya ini bermula pada jam 10.00 pagi. Kemeriahan sambutan hari raya jelas dapat dirasakan dengan pelbagai jenis kuih muih serta buah-buahan yang dibawa oleh pelajar dan guru.

Majlis dimulakan dengan ucapan daripada Tuan Haji Mohd Bin Abu Bakar, Pengetua Cemerlang, SMK Tengku Mizan Zainal Abidin dan diikuti dengan bacaan doa oleh ketua pelajar. Majlis telah berjalan dengan lancar dan harmoni. Pelajar turut menyampaikan ucapan kepada para guru dan mendendangkan lagu raya. Majlis dimeriahkan lagi dengan tayangan gambar sambutan hari raya para guru bersama keluarga.

Diharapkan, majlis yang diadakan ini dapat memberi pengalaman bermakna serta kenangan manis buat semua pelajar dan warga sekolah. Sila klik di sini untuk tatapan gambar semasa majlis berlangsung.